Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené vepřové s pivem

Autor receptu: Vlasta78 (81 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kousky a 3 hodiny marinujeme ve směsi z oleje, koření, mouky a soli. Potom asi 10 minut maso i s marinádou smažíme, přidáme najemno nakrájenou cibuli a rajčata. Po chvilce směs zalijeme pivem a dusíme doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zůz |11. května 2013
Martina Molerova - dřív jsem to měla stejně, jde jen o to nebát se experimentovat (i když to párkrát nevyjde) ;-) Odpovědět
snilek21 |11. května 2013
na pivu, to by mělo úspěch -) Odpovědět
L-enny |11. května 2013
to musím vyzkoušet! Odpovědět
martina.molerova |11. května 2013
Tak to bude asi chutnější než to co dělam doma ja.maso jen osolím a marináda žadna. nějak se bojím kořenit. Odpovědět
Aggie|14. května 2013
vyzkouším... :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!