Staňte se našimi fanoušky na:

Dušení sledi

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté ryby osušíme a obalíme v mouce.Máslem vymažeme pekáč,do něj narovnáme sledě,posypeme solí a jemně nasekanou petrželku,podlijeme vodou,na povrch rozložíme na plátky nakrájené zbylé máslo a dusíme pod poklicí asi 10 minut.Hotové ryby rozdělíme na talíře, vydušenou šťávu krátce povaříme a nalijeme na sledě.Podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |20. června 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!