Staňte se našimi fanoušky na:

Dušený králík na hříbkách

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • mletý pepř
  • 250 g čerstvých hřibů žlutomasých
  • 1 celý králík
  • 4 větší oloupaná rajčata
  • 2 lžíce oleje
  • 2 dl vývaru
  • 2 větší stroužky česneku

Pracovní postup:

Naporcovaného králíka mírně osolte, opepřete, dejte do pekáčku s rozpáleným olejem a opečte. Pak maso podlijte vývarem a za občasného podlévání duste doměkka, přidejte nasekaný česnek, nakrájené houby a rajčata, společně duste. Příloha - brambory nebo těstoviny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!