Staňte se našimi fanoušky na:

Dušený králík se zeleninou

Autor receptu: Márč (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a obalíme v mouce. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vložíme na ni maso, krátce podusíme, podlijeme horkým vývarem a přikryté dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu - podle chuti - mrkev, petržel, plátek celeru, hrstku zeleného hrášku. Můžeme přidat i čerstvou papriku nebo rajče. Fantazii se meze nekladou. Dusíme doměkka. Odkryté pak dáme do vyhřáté trouby na chvíli zapéci. Podáváme posypané posekanou zelenou petrželkou a s vařenými bramborami politými rozpuštěným máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

renda9 |31. července 2013
1+++ Odpovědět
lucy3 |31. července 2013
dobrota Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!