Staňte se našimi fanoušky na:

Dušený květák alá Čína

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sójová omáčka
  • 10 g cibule
  • 2,5 g cukr moučka
  • 5 g česnek
  • 100 g květák
  • škrob, 5 g
  • 10 g tuk
  • víno, 0,5 dl

Pracovní postup:

Nadrobno rozebraný květák osmahneme na tuku s cibulí a česnekem, okořeníme, dáme sójovou omáčku, worcester, glutasol, cukr, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Před koncem dušení přidáme škrob rozmíchaný v trošce vody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |18. září 2013
uloženo :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!