Staňte se našimi fanoušky na:

Dušený lilek s olivami

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Rajčata oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a čtvrtky ještě přepůlíme. 2) Lilek nakrájíme na větší kostky. 3) Šalotky nakrájíme na kolečka. 4) Česnek nakrájíme na plátky. 5) Na pánvi rozpálíme olivový olej a opékáme na něm lilek dozlatova. 6) Přidáme cibuli a česnek a restujeme 2 minuty. 7) Přidáme kapary, olivy a nasekanou petrželku. 8) Zalijeme octem a necháme ho zprudka odpařit. 9) Na 2 minuty přidáme i rajčata. 10) Osolíme, opepříme, podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
skvělé Odpovědět
sonizna |1. června 2015
Super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!