Staňte se našimi fanoušky na:

Dušený pražman s olivami a rajčaty

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Pražmana omyjeme, osolíme a opepříme a smažíme na 1 lžíci olivového oleje. 2) Přendáme do pekáčku, zastříkneme citronovou šťávou, zalijeme zbylým olejem, přídáme cherry rajčata a olivy (dle chuti můžeme rozpůlit). 3) Pečeme přikrité na 200 °C asi 20 minut. 4) Podáváme ozdobené bazalkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super tip Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!