Staňte se našimi fanoušky na:

Dušený špenát dez vajíčka

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli zpěníme na másle, přidáme mouku, kterou zapražíme přidáme 1,5dl vody a uděláme "bešamel". Přidáme špenát a dusíme dokud se špenát nerozpustí a prohřeje. Nakonec dochutíme česnekem a solí jak má každý rád. Jako obdoba se v jarních měsících - do konce května se dá použít místo špenátu listí z kopřiv.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ehm |4. ledna 2013
foto není důlezite,je to zdrave Odpovědět
Georgina |1. ledna 2013
omlouvám se za foto časem dodám lepší Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!