Staňte se našimi fanoušky na:

Dva naše recepty na hašé

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z hovězího masa 200g vařeného hovězího masa, 50g slaniny, 1 větší cibule, 1 stroužek česneku, mleté nové koření, mletý pepř, sůl, 3 lžíce vody Vařené maso umeleme, slaninu nakrájíme a rozškvaříme, dáme na ni zpěnit drobně nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, česnek utřený se solí, okořeníme, mírně podlijeme vodou a dusíme. Jako půříloha se hodí vařené brambory a zeleninový salát. Z kuřecího masa 300g vařeného nebo pečeného kuřecího masa, 100g salámu, 1 žemle, 1/8l mlékam, 40g másla, 30g cibule, vývar z masa (masoxu), zelená petrželka, 2 vejce, sůl, mletý pepř, muškátový květ kuřecí maso, salám a namočenou žemli umeleme, dáme na zpěněnou cibulku. Zalijeme vývarem a povaříme. Okořeníme pepřem, muškátovým květem a petrželkou, nakonec vmícháme vejce a necháme ještě srazit. Jako příloha se hodí vařené brambory a vařený květák pokapaný máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |25. září 2015
vypadá velmi dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!