Rybí hamburger 4 kulaté žemle, 4 plátky filé, 4 plátky sýra, sladká paprika, pepř, sůl, ostrý kečup, olej na opékání Plátky rabího filé posolíme, opepříme, posypeme paprikou a opečeme na oleji. Žemle rozkrojíme, vložíme do nich rybí filé a plátek sýra, rozpečeme v horké troubě. Vyndáme je, pootevřeme a dovnitř přidáme ostrý kečup. Grilovaný rybí hamburger 400g rybího filé, 4 plátky tvrdého sýra, 4 žemle, 4 lžičky oleje, 4 lžičky tatarské omáčky, sůl Plátky filé osolíme, pokapeme po obou stranách olejem a pod rozehřátým grilem je grilujeme doměkka. Na spodní plátky rozkrojené žemle položíme plátek sýra a zapečeme na grilu. Pak na něj dáme filé, potřeme tatarskou omáčkou a přikryjeme vršky žemlí (i ty jsme krátce grilovali).