Staňte se našimi fanoušky na:

Dva recepty na játra

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

DRŮBEŽÍ JÁTRA SE ZELENINOU 500g drůbežích jater, 1/2 bal. mražené zeleniny (kukuřice, mrkev, hrášek), 1 cibule, česnek, kečup, sójová omáčka, kari, olej, pepř, sůl Mraženou zeleninu osolíme a podusíme doměkka na trošce vody. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme pokrájená játra a orestujeme. Okořeníme, osolíme, přidáme prolisovaný česnek. Vmícháme zeleninu a kečup, prohřejeme. TAJEMSTVÍ STARÉHO BAČI 500g vepřových jater, 4 vejce, 1 pórek, 1 červená kapie, sůl, pepř, olej Játra nakrájíme na kousky a opečeme na oleji. Měkká játra rozhrneme po pánvi, rozklepneme na ně vejce jako na volská oka, osolíme opepříme, posypeme jemně nakrájeným pórkem a kapií, zapečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!