Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
DRŮBEŽÍ JÁTRA SE ZELENINOU 500g drůbežích jater, 1/2 bal. mražené zeleniny (kukuřice, mrkev, hrášek), 1 cibule, česnek, kečup, sójová omáčka, kari, olej, pepř, sůl Mraženou zeleninu osolíme a podusíme doměkka na trošce vody. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme pokrájená játra a orestujeme. Okořeníme, osolíme, přidáme prolisovaný česnek. Vmícháme zeleninu a kečup, prohřejeme. TAJEMSTVÍ STARÉHO BAČI 500g vepřových jater, 4 vejce, 1 pórek, 1 červená kapie, sůl, pepř, olej Játra nakrájíme na kousky a opečeme na oleji. Měkká játra rozhrneme po pánvi, rozklepneme na ně vejce jako na volská oka, osolíme opepříme, posypeme jemně nakrájeným pórkem a kapií, zapečeme.