TĚSTO: 6 vajec 180 g krupicového cukru, 180 g polohrubé mouky, 20 g kakaa, 50 ml oleje, 1/2 balíčku prášku do pečiva Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva a kakao. Nakonec zlehka vmícháme do tuha ušlehaný sníh z bílků. Těsto rozdělíme na dva plechy vyložené pečícím papírem a upečeme při 170°C dva pláty. NÁPLŇ: 600 ml smetany na šlehání, 300 g bílé čokolády, 500 g tvarohu, 3 balení vanilkového cukru, 15 g želatiny. Smetanu přivedeme do varu a přidáme bílou čokoládu. Dobře povaříme. Necháme vychladnout, nejlépe do druhého dne. Pak vyšleháme a přidáme tvaroh ušlehaný s vanilkovým cukrem. Nakonec zamícháme rozpuštěnou želatinu. Náplň rozdělíme na dvě části. První část natřeme na plát, zakryjeme druhým plátem a potřeme zbylou náplní. Na vrch nastrouháme bílou čokoládu a necháme v ledničce ztuhnout.