KORPUS: 4 vejce, 200g cukru, 200g polohrubé mouky, 1 lžička prášku do pečiva, 2 lžičky kakaa, 4 lžíce vařicí vody, tuk a hrubou mouku na plech - NÁPLŇ: 2 lžičky sypké želatiny, 100ml mléka, 500g měkkého tvarohu, 1 vanilkový cukr, 500g jahod, 1 lžíce kokosu na posypání Žloutky s cukrem utřeme do pěny,přidáme mouku, kypřící prášek a kakao rozmíchané v horké vodě; a zlehka vmícháme sníh z bílků. Na vymazaný a vysypaný plech rozetřeme těsto a pečeme asi 20 minut při 170°, upečený korpus necháme vychladnout. Želatinu nabobtnalou v mléce zahřejeme na 60°a vmícháme do tvarohu. Směs osladíme a rozetřeme na vychladlý korpus. Jahody pokrájíme na menší kousky a rozložíme na upečený koláč, posypeme kokosem a plech dáme do chladničky. Zatuhlý koláč rozdělíme na řezy a podáváme.