Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Jahody slijeme a šťávu zachytíme. Ovoce necháme v sítku pořádně okapat. Do uzavíratelné nádobky nalijeme 125 ml 33% smetany, 1/2 sáčku Smeta-fixu, 1/2 sáčku kokosového Créme Olé a 1/2 jahodové šťávy. Nádobku pevně uzavřeme víčkem a několikrát protřepeme, aby se všechny přísady pořádně promíchaly. V jiné uzavíratelné nádobce smícháme zbytek smetany, Smeta-fixu, jahodové šťávy a čokoládový Créme Olé, protřepáním promícháme. Dna misek poklademe piškoty a navršíme na ně střídavě oba krémy prokládané jahodami. Práškovou šlehačku smícháme s mlékem a připravíme podle návodu. Hotové dezerty nakonec ozdobíme šlehačkou a čerstvými jahodami, posypeme čokoládovými hoblinkami.