Pudinkový prášek s čokoládovou příchutí rozmícháme ve 100 ml mléka. Pudinkový prášek s karamelovou příchutí v dalších 100 ml mléka. Ve dvou kastrolcích přivedeme k varu po 400 ml mléka. Do jednoho vlijeme čokoládovou směs a do druhého karamelovou směs. Za stálého míchání vaříme dvě minuty. Každou hmotu ochutíme dvěma lžícemi moučkového cukru. Vhodné formičky nebo jiné nádoby vymyjeme studenou vodou, aby se později pudink dobře vyklopil. Pudink ale můžeme připrait i do pohárů nebo vhodných sklenic. Do nádob nejdříve rozdělíme vrstvu čokoládového pudinku. Na ni dáme karamelový pudink a ještě jednou zopakujeme. Necháme ztuhnout. Vyšleháme dohusta smetanu. V jiné misce rozšleháme mascarpone s lžící moučkového cukru. Do mascarpone vešleháme šlehačku. Zchladlý pudink vyklopíme z formiček. Šlehačkovou hmotu naplníme cukrářský sáček se zdobítkem a před podáváním pudinky ozdobíme. Na každou porci přidáme ještě plátek ovoce a lístky meduňky.