Staňte se našimi fanoušky na:

Dýňové špagety - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špagety uvaříme v osolené vodě na skus. Scedíme je a necháme okapat. Šalotku s česnekem oloupeme a nasekáme nadrobno, hlívu s dýní pokrájíme na malé kousky. V pánvi na oleji zpěníme šalotku s česnekem, pak přidáme houby a dýni. Orestujeme je, přidáme k nim protlak, dosolíme a dopepříme. Směs necháme dusit, dokud není dýně na skus měkká. Chvíli před koncem přidáme lístečky tymiánu a nakrájená rajčátka s paprikou. Do pánve se směsí vsypeme špagety, prohřejeme a podle chuti dosolíme, dopepříme a dochutíme limetkovou šťávou. Nakonec posypeme bio sýrem Parmigiano Reggiano Bio.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!