Těsto: 250g hladké mouky, špetka soli, 60g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 125g másla, 1 vejce, máslo a hrubá mouka na formu Náplň: 800g dýně hokkaido, 1 vanilkový pudink, 50g krupicového cukru, 400ml jablečného džusu, 30g kokosových chipsů Mouku prosijeme do mísy. Přidáme sůl, oba druhy curku, změklé máslo a vejce. Konečky prstů vypracujeme dobřenku. Asi 100g drobenky si ale ponecháme stranou. Zbytek zpracujeme na hladké těsto a v lednici ho necháme 30 minut odpočinout. Dýni omyjeme, osušíme a rozřízneme. Lžičkou z ní odstraníme semínka. Dužinu nakrájíme na kostičky a vsypeme do kastrolu. Pudinkový prášek a cukr rozmícháme asi v 100ml džusu. Dýni podlijeme zbylým džusem a asi 4 minuty povaříme. Pak přilijeme pudinkovou zálivku a směs necháme vařit do zhoustnutí (asi 1 minutu). Těsto rozválíme na kulatý plát a vyložíme jím vymazanou a vysypanou koláčovou formu. Navrch vlijeme zchladlou dýňovou směs. Koláč posypeme zbylou drobenkou a nasucho opraženým kokosem. V troubě předehřáté na 180°C ho pečeme asi 40 minut. Servírujeme na pěkné míse a dozdobený mátou.