Staňte se našimi fanoušky na:

Eskalivada dle babičky

Autor receptu: dobrá kuchařka (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapie a cibuli položíme na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do trouby vyhřáté na 190°C a pečeme 50 minut. V polovině pečení kapie obrátíme. Upečené papriky a cibuli necháme vychladnout, klidně do druhého dne. Vychladlé oloupeme. Papriku rozřízneme (vyteče z ní vypečená šťáva) a zbavíme ji semínek. Otočíme slupkou nahoru a oloupeme, jde to snadno. Oloupanou papriku nakrájíme na 1 cm široké proužky, cibuli na měsíčky. Zeleninu pokapeme olivovým olejem. Opečeme plátky chleba a naskládáme na ně papriky. Osolíme a položíme vrstvu tuňáka. Nakonec přidáme kousek cibule.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |27. září 2013
neobvyklé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!