Staňte se našimi fanoušky na:

Eskymácké řezy

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy si rozklepneme 2 celá vejce, přidáme 1 hrnek krupicového cukru a vyšleháme. Pak přidáme zbytek surovin na těsto - 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, 2 hrnky hladké mouky, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje a vyšleháme hladké těsto, které nalejeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme při 170 °C cca 20 minut - vyzkoušíme špejlí. V průběhu pečení korpusu si uvaříme pudink z 450 ml mléka, 2 balení kokosových pudinků a 6 lžic krupicového cukru. Pudink si po uvaření přendáme do mísy, přikryjeme fólií, aby se neudělal škraloup a necháme vychladit nejlépe v lednici. Vychladlý pudink vyšleháme s 1 zakysanou smetanou a 1/2 kostky změkklého másla. Krém natřeme na vychladlý korpus a posypeme kokosem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |9. ledna 2015
Děkuji :-) Odpovědět
pinkchihuahua|9. ledna 2015
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!