Staňte se našimi fanoušky na:

Estonské kapsad mugli

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mírně prosolené vepřové maso nakrájíme na kousky a klademe do nádoby střídavě s vrstvou kyselého zelí smíchaného s cukrem a jemně pokrájenou cibulkou. Posypeme vařenými kroupami, přidáme koření, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Podáváme s vařenýmmi brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!