Mangový krém: 1 balíček vanilkového pudinku, špetka soli, 80g cukru, 1/2 l mléka, 1 balení jogurtového másla, 1 mango, 100g marmelády s limetkami, pistácie či griliáš na ozdobu Jogurtové máslo s cukrem vyšlehejte do pěny, přidejte sůl, citronovou kůru, vajíčka a rum. Pak přidejte mouku a prášek do pečiva. Těsto naplňte do vytřené formy ve tvaru věnce a pečte cca 40 minut v předehřáté troubě při 180°C. Poté věnec vyklopte na kuchyňskou mřížku a nechte vychladnout. Nyní si připravte mangový krém. Promíchejte vanilkový pudink, sůl, cukr a trochu mléka. Zbytek mléka ohřejte, vmíchejte do něj připravenou směs, uvařte a nechte vychladnout. Vyšlehejte máslo a po lžičkách do něj přimíchejte vanilkový pudink. Oloupejte mango. Ze 2/3 dužiny udělejte pyré, zbytek nakrájejte na kostičky, vše vmíchejte do vanilkového krému. Upečený věnec dvakrát vodorovně překrojte, namažte marmeládou a mangovým krémem. Poté položte části na sebe, věnec potřete zbývajícím krémem a dozdobte.