Vejce, 2 lžíce vody, cukr a citronové aroma ušleháme do pěny. Mouku se solamylem a kypřidlem prosijeme do vaječné pěny a vypracujeme těsto. Naplníme ho do vymazané a vysypané dortové formy (26cm) a pečeme 25 minut na 180°C (horkovzduch 160°C), pak vyndáme a necháme vychladnout na mřížce. Korpus přendáme na plato, potřeme 2/3 zavařeniny a obemkneme dortovým prstencem. Ananasový a mandarinkový kompot necháme okapat. Mango a karambolu nakrájíme na plátky. Kompotované i čerstvé ovoce rozložíme na korpus potřený zavařeninou. Dortovou želatinu připravíme podle návodu a když začne želírovat, lijeme ji po lžících na ovoce na koláči. Zbylou zavařeninou potřeme koláč po stranách a posypeme kokosovými vločkami. Hotový koláč můžeme ještě přizdobit čerstvými nebo kompotovanými mandarinkami. Tip: Na zavařeninu můžeme ještě přidat dužinu pitayi.