Staňte se našimi fanoušky na:

Falafel se salsou

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nahrubo rozmixujeme cizrnu, cibuli, limetovou kůru i šťávu a koření. Z hmoty uděláme 4 karbanátky a obalíme je v mouce. V pánvi rozehřejeme olej a karbanátky na něm opékáme po každé straně cca 2 minuty dokřupava. Hotové ozdobíme bazalkou a podáváme s rajčatovou salsou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |3. června 2016
Může být 1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!