Staňte se našimi fanoušky na:

Falešná husí játra

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřová játra a sádlo očistěte a společně umelte najemno. Do hmoty vmíchejte vejce a smetanu. Dochuťte vegetou, solí a pepřem. Formu si vymažte sádlem či olejem a naplňte ji masovou směsí. Postavte ji do pekáče s vodou a pečte v troubě při 160 stupních asi 45 minut. Po upečení nechte paštiku vychladnout, vyklopte ji z formy a nakrájejte ji na plátky. K paštice podávejte brusinkovou zavařeninu a pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dusan.berousek|15. června 2013
Pěkný recept. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!