V kastrůlku promíchejte krupicový cukr s pudinkem, sypkou směs zalijte limonádou a svařte do hustého krému (nutno provařit!). Kastrůlek zakryjte fólií, aby se neudělal škraloup a nechte vychladnout. Máslo vyšlehejte s moučkovým cukrem a postupně po lžících do pěny zašlehejte zchladlý pudink. Poloviční množství piškotů smočte krátce v limonádě a vyrovnejte jeden vedle druhého na podnos. Potřete je 1/3 krému a poklaďte vidličkou propíchanými srdíčky, opět smáčenými v limonádě (ty nechte dlouho a dobře nasáknout!). Vrstvu srdíček potřete další třetinou krému, který poklademe zbylými piškoty smočenými v limonádě. Zbytek krému naneste na povrch, uhlaďte stěrkou a dejte na 2 hodiny do chladu. Než budete podávat ušlehejte smetanu, nakrájené řezy potřete šlehačkou a posypejte nasekanými ořechy.