Pórek rozebraný na listy propláchneme studenou vodou a blanšírujeme (t.j. 2 minuty povaříme ve vroucí osolené vodě, tu slijeme a pórek hned zchladíme v ledové vodě), pak necháme okapat. Trojúhelníkovou formu vyložíme fólií a listy pórku. Fólii i listy necháme přečnívat aspoň 5 cm přes formu. Na 1. náplň (oranžovou) vyšleháme na hladký krém: 150g lučiny s 2 lžičkami mleté papriky, špetkou chilli, solí, 250g tučného měkkého tvarohu a 1 vrchovatou lžíci zakysané smetany, do krému vmícháme 2 lžíce rozpuštěné želetiny. Krém natřeme na dno (do špičky) formy, vršek uhladíme a poklademe obdélníčky chleba. Na 2. náplň (zelenou) rozmixujeme 200g uvařené brokolice s 50g pomazánkového česnekového másla, vešleháme 120g lučiny a 100g taveného sýra, osolíme a opepříme. Krém rozetřeme na vrstvu chleba, uhladíme a znovu poklademe obdélníčky chleba. Na 3. náplň (růžovou) vyšleháme 250g lučiny s 50g taveného smetanového sýra, 80g najemno nastrouhaného salámu a pepřem. Krém rozetřeme na vrstvu chleba, uhladíme, zakryjeme přečnívajícími listy pórku, zabalíme do fólie a zatížíme. Necháme v lednici aspoň 3 hodiny tuhnout, pak vyklopíme, sundáme fólii a nakrájíme na plátky.