Staňte se našimi fanoušky na:

Farfale s pórkem a kuřecím masem

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těstoviny uvařte v dostatečném množství slané vody. Při vaření se řiďte dobou uvedenou na obale. Těstoviny by měly být al dente, tedy nikoliv příliš měkké, ale tzv. na skus. Mezitím očištěte pórek a nakrájejte ho na kolečka, feferonku zbavte semínek a také nakrájejte na nudličky. V pánvi rozehřejte olej a orestujte na něm mírně osolené kuřecí maso. Přisypejte pórek a feferonku a společně duste pět minut. Těstoviny sceďte a vsypejte zpět do hrnce, přidejte směs masa a zeleniny. Nakonec vlijte smetanu a přidejte nastrouhaný sýr. Dochuťte mletým muškátovým oříškem, zlehka promíchejte a naplňte do tukem vymazané zapékací mísy. Zapékejte asi 20 minut v troubě vyhřáté na 220°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!