Staňte se našimi fanoušky na:

Farmářské vepřové plátky

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kýtu nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a z jedné strany je poprášíme moukou. Touto stranou je položíme na hodně vymaštěný plech. Vrchní stranu pomažeme plátků pomažeme hořčicí, na maso naklademe kolečka cibule, na cibuli naklademe vrstvu nahrubo nastrouhaného sýra. Nakonec vše zalijeme smetanou a vložíme do trouby rozehřáté na 220°C. Pečeme asi 50-60 minut, až maso změkne a povrch hezky zezlátne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |23. května 2013
Mňam :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!