Staňte se našimi fanoušky na:

Fazole na kyselo se smetanou

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Přes noc namočené fazole uvaříme s bobkovým listem a a tymiánem doměkka. Scedíme, ale ve zbytku vývaru rozmícháme mouku, zaprášíme paprikou, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a povaříme. Po odstavení, přidáme olej a kysanou smetanu. Podáváme s chlebem nebo bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |15. března 2013
Zajímavé... dělám jen čočku, tohle zkusím. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!