Staňte se našimi fanoušky na:

Fazole nakyselo

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazole přebereme, propláchneme. Potom je zalijeme vodou a necháme nabobtnat. Po 3 hod. je v téže vodě uvaříme do měkka. Okořeníme zázvorem a tymiánem, okyselíme octem. Na sádle, popř. na kostičkách slaniny osmažíme cibuli a přidáme uvařené fazole . Dle chuti lze vmíchat i trochu plnotučné hořčice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

holub|22. září 2013
chutné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!