Staňte se našimi fanoušky na:

Fazole pasírované

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den předem namočené fazole necháme přejít varem.vodu slejeme,nalijeme čerstvou horkou vodu,přidáme cibuli (v celku) a uvaříme fazole hodně doměkka.Vodu scedíme a fazole propasírujeme.Do fazolové kaše nalijeme olej,přidáme utřený česnek,pepř,papriku,sůl.Všechno dobře promícháme a osmahneme na oleji.Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!