Staňte se našimi fanoušky na:

Fazole pečené s bůčkem a párkem

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

K namočeným fazolím přidáme cibuli a česnek a vaříme , až jsou fazole téměř měkké.Ke konci varu přidáme párky a uvaříme je.Bůček nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a upečeme.Z fazolí vyndáme česnek a cibuli, scedíme.Slaninu nakrájíme, vyškvaříme, přidáme polovinu fazolí, na ně dáme párky a porce bůčku,pokryjeme je částí fazolí, opepříme, pokapeme šťávou z pečeného masa a vývarem z fazolí, posypeme strouhankou a pečeme v troubě, až se utvoří kůrčička a fazole změknou.Ke konci pečení fazole osolíme. Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!