Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Přes noc namočíme fazole a druhý den je vaříme v dvojnásobném množství vody, s řasou kombu, bobkovými listem a novým kořením, v papiňáku 45 minut. Na oleji osmažíme proužky cibule. Na konci smažení přidáme jemné proužky 2 plátků zázvoru, špetku pepře, ještě jednou promícháme s cibulkou a přidáme pokrájenou kapustu, sůl a podlijeme vodou nebo vývarem z fazolí, dusíme 15 minut. Nakonec vmícháme uvařené fazole, přebytečnou vodu necháme odejít párou. Hned jak kapustu sundáme z plotny, vmícháme tamari omáčku. Podáváme například s kulatozrnnou rýži, pečenými plátky dýně a kvašenou zeleninou. Pro ty, kteří rádi ostřejší, kapustu posypeme jemnými proužky čerstvého zázvoru.