Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolková omáčka I

Autor receptu: pavlinf (265 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z fazolků odkrájíme špičky,pokrájíme na menší kousky a pak je uvaříme ve slané vodě. Z mouky, sádla, jemně nakrájené cibulky a česneku uděláme světlou jíšku, kterou uvařené fazolky zahustíme, trochu podlejeme vodou a podusíme. Nakonec přidáme smetanu a dochutíme octem, krátce povaříme a můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucahal |20. června 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!