Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolky s rajčaty

Autor receptu: Majk (24 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do kastrolu se zahřátým olejem vložíme nasekanou cibuli a jen je zpěníme, aby zůstala světlá. Přidáme pokrájené fazolky a uzeninu a dusíme do poloměkka. Podle potřeby podlijeme vodou. Potom vmícháme pokrájená rajčata, nasekanou petrželku, dobře promícháme a ještě několik minut podusíme. Nakonec okořeníme prolisovaným česnekem. Podáváme s pečivem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |5. listopadu 2014
mám ráda 1+ Odpovědět
sussan |17. února 2013
Tohle jídlo jsem milovala už jako malá. :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!