Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolová kaše

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazole den předem namočíme ve studené vodě a druhý den je v té samé vodě vaříme. Když jsou fazole téměř uvařené, vodu osolíme. Měkké fazole scedíme a umeleme je v mlýnku na maso. Poté si rozehřejeme na pánvi olej, přidáme česnek, pepř a sladkou papriku. Vše krátce osmažíme a nakonec přidáme k fazolím. Dobře promícháme. Kaši naskládáme na velký talíř, posypeme ji sladkou paprikou a kolem ozdobíme petrželí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |13. listopadu 2014
zkusím Odpovědět
miuka |24. května 2013
to je dobrý tip na jídlo. díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!