Fazole namočíme do studené vody přes noc (8-12 hodin). Tekutinu slijeme, v hrnci fazole zalijeme čerstvou vodou a vaříme 60-90 minut doměkka - nesolíme. V jiném hrnci na oleji asi 15 minut zvolna opékáme cibuli a mrkev dozlatova. Přidáme koření garam masala a strouhaný zázvor, mícháme ještě asi minutu. Přilijeme pomerančovou šťávu a zeleninový vývar a přivedeme k varu. Necháme mírně bublat 10 minut, až bude mrkev měkká, přidáme scezené fazole a pak přilijeme kokosové mléko. Vše rozmixujeme. Společně prohřejeme, dosolíme a před podáváním vmícháme koriandr. Poznámka: Převzato z časopisu "7"; velice nezvyklé kombinace chuti a protože jsme recept vyzkoušeli a chutnalo nám, dovoluji si přidat ke svým receptům.