Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolové lusky po Srbsku

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Na oleji v pekáči osmažíme fazole, přidáme nakrájená rajčata, zalijeme vodou a osolíme. Necháme pod poklicí dusit do změknutí, přidáme petrželku a prolisovaný česnek. Ještě chvíli povaříme a podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!