Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolové lusky s máslem

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Dětská strava
Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Lusky fazolek zbavíme vláken a dáme vařit do slané vody. Abychom uchovali jejich zelenou barvu musíme je vařit v odkrytém hrnci. Uvařené lusky necháme na cedníku okapat. Pak je vložíme zpět do hrnce přidáme máslo a podle chuti i trochu cukru. Fazolové lusky překrájíme v půli nebo je nakrájíme šikmo na proužky. Jako přílohu podáváme brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!