Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolové lusky s rajčatovým protlakem

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Fazolovém lusky zbavíme vláken, opereme a šikmo překrájíme na proužky. Vaříme v osolené vodě doměkka. Do měkkých lusků přidáme nakrájenou cibuli, máslo a protlak. Zahustíme moukou. Podáváme s opečenými bramborami a vejci upravenými jako „volské oko“. Kořeníme pouze zelenou petrželí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!