Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolovo-houbový guláš

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • česnek (prolisovaný, dle chuti)
  • 1 cibule
  • 1 plechovka červených fazolí (ve slaném nálevu)

Pracovní postup:

Na oleji osmahněte cibulku, opečte na ní žampiony a zasypejte paprikou. Pak zaprašte moukou a nařeďte vodou, promíchejte. Okořeňte a přidejte prolisovaný česnek, nakonec přidejte fazolky a prohřejte. Výborný je i druhý den.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |23. května 2014
**** Odpovědět
kymlal |23. května 2014
to můžu Odpovědět
krups|16. května 2015
dobrý nápad, ukládám a určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!