Staňte se našimi fanoušky na:

Feferonková pasta

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 4 lžíce cukr krupice
  • přípravek Deko, 2 lžíce
  • velké, 2 kusy jablko
  • větší, 2 balení rajský protlak
  • 300 g feferonky
  • červená, 500 g paprika
  • 500 g rajče

Pracovní postup:

Omytou zeleninu a jablka pomeleme na masovém strojku. Všechno dáme do hrnce, přivedeme k varu a přidáme Deko, cukr a protlaky. Směs pak cca 7 minut povaříme a pak ji nalijeme do suchých skleniček (např. od přesnídávky) a zavřeme. Na 5 min. otočíme dnem vzhůru, nemusíme sterilovat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!