Staňte se našimi fanoušky na:

Fideuada

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Vývar si zahřejeme. 2) Na pánev nalijeme olivový olej a na něm restujeme těstoviny do hněda. Poté zalijeme trochou vývaru a povaříme celkem 25 minut. Postupně doléváme vývar (vždy až se odpaří, tak přilijeme). 3) Krevety krátce povaříme zvlášť a poté je přidáme k těstovinám. 4) Těstoviny podáváme s omáčkou Ali i oli a plátky citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |24. září 2014
Pojem španělská kuchyně vlastně neexistuje – Pyrenejský poloostrov je totiž směsicí národů, které mají svůj vlastní jazyk, kulturu a gastronomii. Odpovědět
objev |23. září 2014
Originální španělské ingredience můžeme nakoupit i ve specializovaných obchodech v České republice – například v Praze na Vinohradech je prodejna Toro Blanco. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!