Staňte se našimi fanoušky na:

Filet z hejka se sušenými rajčaty

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Filety osolíme a opepříme z obou stran. 2) Na pánvi rozehřejeme olivový olej spolu s máslem a na něm usmažíme filety. 3) Šalotku si nakrájíme na půlkolečka, rajčata na kousky a obojí dáme do výpeku z ryb. Smažíme 5 minut, přidáme víno a necháme ho vyvařit. Stáhneme z plotny a přidáme smetanu (pokud je omáčka příliš řídká přidáme trochu másla a povaříme). 4) Petrželku nasekáme najemno a nasypeme ji do omáčky. 5) Filety podáváme přelité omáčkou s pečivem či rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
super nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!