Houby a šalotku nakrájené nadrobno restujte ve 20g tuku, dokud se z nich neodpaří tekutina. Podlijte brandy a přidejte usekanou petrželku. Okořeňte muškátem, osolte a opepřete, nechte vychladnout. Filety 10-15 minut restujte na oleji, osolte, opeřete a nechte maso trochu vychladnout. Položte na sebe 5 plátků rozmrazeného listového těsta a vyválejte z něj čtverec (35x35 cm). Okraje těsta potřete bílkem, posypte ho moukou a trochou hub. Na těsto položte maso a na ně trochu houbové nádivky a pevně přitlačte. Všechno pečlivě zabalte do těsta. okraje potřené bílkem pořádně spojte. Zbytek těsta vyválejte a poklaďte houbami. Zabalené maso položte na plech s papírem na pečení. Smíchejte žloutek se šlehačkou a směsí potřete zabalené filety. V předehřáté troubě na 200°C pečte maso asi 25-30 minut (podle typu trouby). Houby na těstě potřete rozmíchaným žloutkem a zhruba po 15 minutách jimi posypte filety.