Staňte se našimi fanoušky na:

Fish and chips

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 200°C. Brambory omyjte a nakrájejte na silnější hranolky. Promíchejte je s olejem, osolte a opepřete. Na plechu vyloženém papírem na pečení je pečte 35 minut dozlatova. Rozpuštěným máslem potřete rybí filety. Posypte je strouhanou citronovou kůrou, čerstvě mletým pepřem a mořskou solí. Grilujte 1-2 minuty po každé straně dozlatova. Pokapejte je dalším máslem a podávejte se skrojkem citronu a s hotovými domácími bramborovými hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |30. ledna 2015
1+++ Odpovědět
yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
pajunc |6. dubna 2013
dobrota :-) Odpovědět
sojka30 |29. prosince 2012
namka Odpovědět
cathymo|8. května 2013
miluju fish and chips :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!