Staňte se našimi fanoušky na:

Focaccia z pekárny

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do nádoby domácí pekárny nalijte 210 ml vody, přidejte 1 lžíci olivového oleje, navrch nasypte 350 g chlebové mouky, abyste zcela zakryli tekutinu. Do jednoho rohu dejte půl lžičky soli, do druhého 1 lžičku krupice, do důlku v mouce 1 lžičku instantního droždí. Je-li v návodu k pekárně uvedeno, že nejprve se dávají suché přísady a pak tekutiny, pořadí zaměňte. Nastavte program na přípravu těsta (základní) a nechte pekárnu pracovat. Po skončení hnětení a kynutí dejte těsto z pekárny na vál a pokračujte podle bodu 2 receptu na focacciu se šalvějí – těsto ovšem nedělte na dva kusy a přísad dávejte jen polovinu, protože děláte jen jeden bochník.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janackacka |13. září 2013
tomuhle receptu fakt nerozumím, není úplný Odpovědět
janackacka |13. září 2013
krupice jako cukr, nebo krupice jako dětská? asi dětská Odpovědět
jobovab |21. června 2013
dobré Odpovědět
Michi |4. června 2013
like Odpovědět
Mona22 |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
michelle4|8. srpna 2013
hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!