Z plátků roštěnek odřežeme tuhé postraní blány,3 krát nařízneme po okrajích a naklepeme po obou stranách.Po obou stranách je i osolíme a opepříme,na vrchní straně pomažeme dost hořčicí,po obou stranách zaprášíme hladkou moukou a rukou zmáčkneme.Na hodně rozehřátém sádle je rychle opečeme po obou stranách a přendáme do papiňáku i se sádlem a přípečky po opékání roštěnek.Přidáme nové koření,bobkový list,mírně posolíme a opepříme,dáme maso a zalijeme horkou vodou.Hrnec uzavřeme a necháme dělat asi 45 minut.Měkké roštěnky vyjmeme,šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve smataně povaříme asi 8 minut a přidáme bílé víno.Na minimun sádla osmažíme na nudličky nakrájenou slaninu,na plátky nakrájené žampióny,přidáme na kostičky nakrájené kyselé okurky a hrášek vše krátce podusíme.Omáčku přecedíme na roštěnky,přidáme podušenou směs,promícháme a jěště chvíli prohřejeme.Nakonec zjemníme kouskem másla,případně dosolíme. Příloha,knedlíky,brambory,těstoviny.