Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzké lívanečky

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kvasnice rozetřeme s cukrem,přidáme špetku mouky a mléka,necháme vzejít kvásek, ze zbylého mléka,mouky a špetky soli vyšleháme hladké těsto -bez vajec -a necháme v teple kynout.Pečeme na teplém, tukem vymazaném lívanečníku po obou stranách. Na každý lívaneček dám lžičku povidel a zakysané smetany .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |23. května 2013
mnam Odpovědět
kecalist|23. května 2013
mnam, mam ráda lívance Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!