Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzská káva

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z čerstvě pomleté kávy a studené vody připravíme kávu v džezvě. Pak ji nalijeme do silnostěnné sklenice, v níž jsme předtím vyšlehali žloutek s 2 lžičkami krystalového cukru. Zlehka promícháme a servírujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mišička |15. května 2013
vajec mám hodně,tak je nahážu do kafe. Odpovědět
PetaDomca |14. května 2013
zajímavé Odpovědět
mamina1985 |14. května 2013
vyzkouším Odpovědět
water |14. května 2013
neznám, zajímavé :-) Odpovědět
petra.konfrstova |13. května 2013
nevím nevím, ten žloutek.... Odpovědět
eviti |13. května 2013
dobrý tip Odpovědět
uuu|14. května 2013
syrový žloutek asi nerisknu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!